Selecteer een pagina

De vakantieperiode is weer aangebroken. En tot mijn schrik zie ik dat het toch al weer maanden geleden is, dat is iets geschreven heb. Door de drukte van mijn werk, schiet dit er als eerste bij in.

Momenteel ben ik niet volledig werkzaam. Mijn vader, waar ik 21 jaar mantelzorger van geweest ben, is plotseling overleden na een korte maar zeer intensieve periode in het ziekenhuis. Als je als mantelzorger zo lang voor iemand hebt gezorgd en dit valt weg, dan heb je tijd nodig om dit te verwerken. Ik realiseer me dat nu nog meer.

Van 5 augustus tot 29 augustus heb ik vakantie. Na die tijd hoop ik er weer volledig te kunnen zijn voor mijn bestaande cliënten en dan ook weer voor nieuwe cliënten. In deze periode is het mogelijk om een e-mail te sturen aan info@quantacura.nl
Ik zal zo snel als mogelijk reageren. Ook is het mogelijk om een afspraak in mijn agenda in te plannen.

Een fijne zomer!