Selecteer een pagina

Afgelopen week ben ik weer gestart na mijn vakantie. We hebben een fijne tijd gehad, de batterij is weer opgeladen! Zo’n eerste week na de vakantie is altijd gekkenhuis, nieuwe cliënten die graag geholpen willen worden, maar ook bestaande klanten die hulp nodig hebben en hebben gewacht tot ik terug ben.
En binnenkort start ik met een nieuwe uitdaging. Ik ga namelijk les geven aan mantelzorgmakelaars in opleiding. Erg leuk om mijn kennis en ervaring over te mogen brengen!
Het is al weer vier jaar geleden dat ik de stap maakte om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan. Daar heb ik nooit een seconde spijt van gehad. Natuurlijk ben ik druk en baal ik soms van de administratie, maar wat is het heerlijk om flexibel te zijn naar je klanten toe en te doen wat je leuk vindt en waar je juist ook veel energie van krijgt!

Ik krijg soms nog wel eens een mail met de vraag of ik als verpleegkundige een indicatie wil stellen, maar ik werk al ruim een jaar niet meer als verpleegkundige, dus dat doe ik niet meer. Ik richt me met Quanta Cura volledig op mijn rol als Mantelzorgmakelaar en onafhankelijk cliëntondersteuner. En dat is al druk genoeg ;-).