Selecteer een pagina

Het was in het begin even zoeken in deze bijzondere tijd. Ik werk al een aantal maanden volledig vanuit huis. Ik zie mijn cliënten middels beeldbellen en spreek ze telefonisch. Dat is anders dan ik gewend ben. Ik was dagen van huis, op pad. Gelukkig kan ik op deze manier mijn cliënten blijven ondersteunen en ik kan nog steeds veel voor ze betekenen. En het heeft ook wel wat dat thuiswerken. Het geeft me meer ruimte om gesprekken te voeren en tijd om er te zijn voor mijn naasten.
Het zijn roerige tijden, zo ben ik al een aantal cliënten aan Corona verloren in de afgelopen maanden.
In het begin van de Corona crisis was het rustig qua aanbod van werk. Het leek alsof men de weg even niet kon vinden naar de hulp. Gelukkig is dat weer helemaal bijgetrokken. Ik ondersteun momenteel weer veel mensen in het web van wetten en regels in zorglandschap. Van de WMO naar de WLZ, de ZVW en weer terug. Mensen worden er soms dol van, het kastje van de muur verhaal is een veelgehoorde.
Als bedrijf blijf ik ontwikkelen, deze tijd biedt ook weer andere kansen en mogelijkheden. Out of the box denken noem ik dat. Zo ga ik binnenkort een online training geven over de persoonlijke zorg aan cliënten. Spannend, maar ook super leuk om te doen.
Op mijn Facebook pagina is het tegenwoordig ook mogelijk om een vrijblijvend Kennismakingsgesprek plannen.
Ik hou jullie op de hoogte van alle ontwikkelingen. Hou mijn Facebook pagina en de website in de gaten!

Ellen van Steenveldt
Mantelzorgmakelaar in de regio Oss/Nijmegen (Noord-Brabant, Gelderland, Noord-Limburg
Onafhankelijk cliëntondersteuner (VGZ Regio Nijmegen, VGZ Regio Noord-Oost Brabant, CZ Regio Zuid-Oost Brabant)