Selecteer een pagina

Zoals op mijn website te lezen is heb ik diverse functies die ik vervul en kan vervullen.
Elke werkdag is weer anders. Op het ene moment werk ik als verpleegkundige, niet meer in de uitvoering, maar ik stel indicaties in de thuiszorg. Vaak voor cliënten die een PGB binnen de zorgverzekeringswet willen. Ik bekijk dan samen met hen welke zorg zij nodig hebben. De afspraak daarna kan een intake gesprek als Mantelzorgmakelaar zijn. Als Mantelzorgmakelaar ondersteun ik mantelzorgers in het uitzoek-en regelwerk binnen de zorg. Een mantelzorger zorgt voor zijn naasten en heeft het daarmee vaak al erg druk. We hebben in Nederland met diverse wetten in de zorg te maken. Als Mantelzorgmakelaar ben ik volledig op de hoogte van de actuele wet-en regelgeving en hierdoor kan ik de mantelzorgers en clienten ondersteunen.
Later op de dag heb ik een afspraak met een cliënt, deze cliënt heeft net een WLZ indicatie ontvangen. Als onafhankelijk cliëntondersteuner WLZ ondersteun ik de cliënt met alle vragen die zij hebben binnen de zorg in de Wet Langdurige Zorg. Dit kan zijn het organiseren van zorg thuis, het zoeken van een juiste dagbesteding, maar ook het uitzoeken van financiële veranderingen die de WLZ met zich meebrengt.
Als maat in de maatschap Onafhankelijke Zorgondersteuning Zuid richt ik me op het leggen van contacten met gemeentes en werkgevers. Als maatschap hopen wij daarin samenwerkingen te kunnen leggen, als onafhankelijk cliëntondersteuners en Mantelzorgmakelaars. Het is mooi om op vele manieren binnen de zorg bezig te zijn. Dat zorghart blijft!

Wilt u vrijblijvend informatie ontvangen over een van mijn activiteiten of vraagt u zich af of ik iets voor u kan betekenen neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Er is veel mogelijk!