Selecteer een pagina

Inmiddels ben ik verhuisd naar Overlangel in Noord-Brabant. Dit betekent dat mijn werkgebied weer wat uitgebreid/verplaatst is.
Ik ga in de regio Noord-Brabant, Limburg en Gelderland mijn werkzaamheden uitvoeren.
Afgelopen week ben ik officieel geslaagd voor de opleiding tot Mantelzorgmakelaar. Op 20 juni zal ik mijn diploma ontvangen. Daarna kan ik echt aan de slag. Ik heb er veel zin in. Er liggen al mooie plannen, zoals een samenwerking met twee collega’s!

De komende periode zal ik aan de slag gaan met de acquisitie als Mantelzorgmakelaar. Ik wil mijn flyers bij huisartsenpraktijken, fysiotherapeuten, zorgcentra, dorpshuizen etc neerleggen. Daarnaast ben ik van plan om actief te gaan netwerken en gesprekken in te gaan plannen met diverse professionals in de regio Oss. Dit gebied is nog vrij nieuw voor mij, dus daar ligt een mooie uitdaging.
Ik heb enorm veel zin om als Mantelzorgmakelaar aan de slag te gaan, ik zie het nog steeds als een mooie uitbreiding op mijn huidige werkzaamheden. Want naast de Mantelzorgmakelaar blijf ik ook aan het werk als verpleegkundige.

Mijn eerste opdracht als Mantelzorgmakelaar heb ik al binnen, super leuk om hiermee aan de slag te gaan! Mijn opgedane kennis direct inzetten, hoe leuk is dat. Daarnaast ben ik echt een praktijkmens, dus ik hoop de komende periode veel vlieguren te kunnen maken, zodat ik mijn ervaring snel op kan bouwen.

Als laatste wil ik dan ook een oproep doen in deze blog:
Zorg jij voor een naaste? Ben je mantelzorger? Heb je vragen op het gebied van wet-en regelgeving in de zorg, welzijn, wonen, recht, werk&inkomen? Kom je er zelf niet uit en zou je wel wat ondersteuning kunnen gebruiken? Schroom dan niet om contact op te nemen. Ik bekijk graag samen met je wat de mogelijkheden zijn.