Selecteer een pagina

De afgelopen twee weken zijn weer voorbij gevlogen. Wat heb ik veel enthousiaste reacties gehad op mijn nieuwe bedrijfsnaam, logo en website. En het heeft me ook weer nieuwe connecties binnen mijn netwerk opgeleverd. Mooi om te zien hoe dat werkt.

Het waren ook weer twee weken van uitersten, van mantelzorgen in het ziekenhuis tot het behalen van twee examens.
Als mantelzorger kom je soms voor bizarre omstandigheden te staan. Omdat je al zo lang voor iemand zorgt, weet je precies hoe die zorg er uit hoort te zien. Het is daarom ook bijzonder moeilijk om aan de zijlijn te staan in een situatie waarin je naaste zoveel zorg nodig heeft. Meer dan trots was ik dan ook toen mijn vader bij het verlaten van het ziekenhuis te horen kreeg: Wat mag u dankbaar zijn met zoveel betrokken mensen om u heen. Want de hulp die we in het ziekenhuis konden geven, was meer dan welkom voor het verplegend personeel. Gewoonweg omdat zij de ervaring met dergelijke zorgvraag niet zomaar paraat hadden.

En dan die twee examens. In de opleiding tot Mantelzorgmakelaar ben ik aangekomen in de laatste periode. De afgelopen maanden heb ik een plan van aanpak mogen schrijven voor een mantelzorger. Dit was een toetsopdracht en afgelopen maandag kreeg ik te horen dat ik deze heb afgesloten met een ruim voldoende.
Vandaag had ik een tweede examen, voor een nieuwe opdracht moest ik in recordtempo het examen Wet Financieel Toezicht zorg halen. En ook voor dit examen ben ik vandaag geslaagd. Ik ben trots en blij met deze resultaten!

De afgelopen weken ben ik vooral druk geweest met indiceren en het voeren van bewust keuze gesprekken voor de zorgverzekeraars. Een mooie afwisseling in mijn dagelijkse bezigheden.
Afgelopen dinsdag heb ik afscheid genomen van het team op Sibelius in Oss. Ik heb daar de afgelopen maanden mee mogen werken aan de veranderingen.

Met mijn huidige opdrachten heb ik veel vrijheid, ik plan zelf de huisbezoeken in en kan hierdoor de combinatie werk en priv√© goed regelen. In juni hoop ik mijn diploma Mantelzorgmakelaar te behalen, daarna komt er weer wat meer rust. En wie weet wat er dan nog meer op mijn pad gaat komen……..