Selecteer een pagina

De lancering van mijn nieuwe website, de bekendmaking van mijn nieuwe bedrijfsnaam en het tekenen van de koopakte van onze verkochte woning. En dat allemaal op mijn 39e verjaardag.
Wat een dag! Veel ontwikkelingen de laatste tijd. Quanta Cura is een feit. Het heeft even geduurd voordat ik een toepasselijke bedrijfsnaam gevonden had. Maar wat ben ik blij met deze prachtige naam. “met hoeveel zorgen” betekend het in het Latijn. Het dekt de lading van al mijn werkzaamheden. Als indicatiesteller bekijk ik namelijk samen met de cliënt hoeveel zorg hij of zij nodig heeft.
En straks als mantelzorgmakelaar ben ik er voor de mantelzorger die zoveel zorgen heeft, met zorg zal ik hem of haar ondersteunen in alle regeltaken. In mijn eerste blog op mijn nieuwe website wil ik ook een paar mensen bedanken die mij de laatste tijd enorm geholpen hebben. Mensen die mij wat werk uit handen genomen hebben. Zoals Tom Oude Vrielink (Studio T77) Tom heeft mijn nieuwe logo ontworpen en de website vormgegeven. En Patricia de Ryck (tekstschrijfster); Patricia heeft de teksten voor de website geschreven. Zonder jullie hulp was het niet gelukt om mijn deadline te halen!

Ik heb de laatste tijd weer keuzes gemaakt voor het komende jaar. Nieuwe opdrachten aangenomen en afscheid genomen van opdrachtgevers. Blijven doen wat binnen mijn wensen en privéleven het beste past. Ik blijf nog steeds in ontwikkeling. Momenteel volg ik een module WFT zorg (Wet Financieel Toezicht). Dit heb ik nodig voor een nieuwe opdracht. Een opdracht waarin ik in de rol van huisbezoeker controles uitvoer voor een zorgverzekeraar. Meekijken aan de andere kant, een super uitdaging.

Ondanks de drukte zal ik jullie weer frequenter op de hoogte gaan houden van alle ontwikkelingen en mijn bezigheden. Hou daarom mijn website en social media kanalen in de gaten!

Groeten Ellen